Фестиваль кіно «Стежками Луганщини»

Головне

23 квітня відбулося відкриття Луганського обласного молодіжного мандрівного фестивалю кіно «Стежками Луганщині».

На відкритті було показано «6 предложений о прошлом” Діни Зуб, “Назустріч свободі” Ірини Костенко, «В поисках 12 стульев» Миколи Спічака і фільм з програми спецпроекту Фестивалю “65-літтю Великої Перемоги” Вери Хромушиной “Освобождение  Луганска” (ЛОДТРК,2005).

Ведучими відкриття Фестивалю стали Паша Прядко і Катерина Філь (програма «Підйом» на телеканалі ЛОТ).

У Кінофестивалі вже беруть участь більше 40 відеоробіт з багатьох міст і районів області. Всі роботи молодих кінорежисерів присвячені історії нашого краю, його досягненням і видатним людям.

Нагадаємо, що Фестиваль проходитиме на території Луганської області протягом квітня-грудня 2010 року. Особливість Фестивалю в його відкритості – до жовтня охочі можуть надсилати свої відеороботи, які за відповідністю темі Фестивалю будуть включені в графік показів.

Всі глядачі показів Фестивалю заповнюють анкети «Луганщина – для мене це…», за наслідками обробки яких планується зняти фільм, робоча назва якого «Луганщина очима молоді».

Організаторами проведення Фестивалю виступають управління у справах сім’ї, молоді і спорту ЛОДА, управління культури і туризму ЛОДА, управління освіти і науки ЛОДА, Луганська обласна телерадіокомпанія, Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив і соціальних досліджень, Луганська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О.М.Горького, Луганська обласна бібліотека для юнацтва, Луганський державний інститут культури і мистецтв, Луганська обласна молодіжна організація «Старт».

Партнери: Центр навчально-методичних робіт, культурних ініціатив і кіномистецтв, кіномайстерня Cinemahall в Луганську.

Генеральним спонсором стала торгова марка «БЛИНОК».

Спонсори: Торгово-розважальний комплекс «Космос», роллердром «Байконур», боулінг-клуб «Гагарін» і нічний клуб «Гагарін».

Інформаційні партнери: офіційний сайт управління у справах сім’ї, молоді і спорту Луганської обласної державної адміністрації www.sms.lugansk.ua, електронний бюлетень «Молодь», сайт про туризм, походи і активний відпочинок в Україні www.pohodushki.org .

Адреса оргкомітету Фестивалю:

91016 м. Луганськ, пл.Героїв Вов,9, каб. 405.

e-mail: kinofest2010@ukr.net

YouTube Preview Image

2 thoughts on “Фестиваль кіно «Стежками Луганщини»

  1. Где в Сети можно посмотреть фильмы , представленные на фестиваль?

  2. Сайт поддержки фестиваля пока еще не создан – фильмы можно посмотреть в рамках показов в учебных заведениях. Как организовать показ подробно написано здесь http://startuem.lg.ua/?page_id=165

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *